To je to što me zanima!

Pažnja! Počeli su PRaznici uz 24sata i Bernays visoku školu

Više od 20 kandidata bori se za tri jednogodišnje školarine na najvećem studiju za komunikacije u Hrvatskoj koje dodjeljuju 24sata i Bernays
Vidi originalni članak

Za sudjelovanje u školi komunikacijskog menadžmenta koja će se za vrijeme uskršnjih praznika održavati na Bernaysu svoje je prijave poslalo više od 50 kandidata, a mogućnost sudjelovanja dobilo je više od dvadesetero njih. Polaznici škole PRaznici uz 24sata i Bernays će tijekom trodnevne edukacije uz pomoć dugogodišnjih komunikacijskih stručnjaka upoznati brojne aspekte odnosa s javnošću, medija i marketinga, a s ciljem da detaljnije upoznaju i praktične aspekte komunikacijskog menadžmenta u cjelokupni koncept edukacije uključene su i radionice. Upravo u radionicama PRaznika leži mogućnost osvajanja triju jednogodišnjih školarina jer aktivnim sudjelovanjem u njima polaznici će prikupljati bodove i na taj način, iz dana u dan, biti sve bliže glavnoj nagradi – bezbrižnom studiranju tijekom cijele godine.

Maturanti se okušali kao PR stručnjaci

Prvi dan škole komunikacijskog menadžmenta bio je posvećen je odnosima s javnošću, a predavanja su održali Bernaysovi predavači Vladimir Preselj, ujedno i savjetnik u agenciji za integrirano tržišno komuniciranje Millenium promocija, Igor Vukasović, direktor Odnosa s javnošću u Hypo Alpe-Adria-Banci te Mario Aunedi Medek, direktor – partner u specijaliziranoj agenciji za komunikacijski menadžment i savjetovanje Media Val. Osim odgovora na pitanja zašto je uzbudljivo baviti se PR-om te kako velike korporacije grade svoj prepoznatljivi imidž, polaznici su imali priliku i sami se baviti odnosima s javnošću. Kreirajući kampanju za predstavljanje novog proizvoda na hrvatskom tržištu, kandidati su otkrili koja je uloga PR-ovaca u uspješnoj realizaciji kampanje i na koje načine komunikacijski stručnjaci osmišljavaju kreativne priče putem kojih dopiru do različitih javnosti.

Drugi dan PRaznika posvećen je medijima, a polaznici škole imat će priliku učiti od iskusnog glavnog urednika 24sata Gorana Gavranovića koji će, osim zanimljivih predavanja, održati i radionicu gdje će se polaznici upoznati s brojnim izazovima hrvatskog novinarstva. Trećeg dana PRaznika održat će se predavanja te radionica iz područja marketinga, a to je ujedno i dan kad će se saznati koje će troje polaznika na velikom finalu pred stručnim žirijem osigurati besplatnu studijsku godinu na preddiplomskom studiju najvećeg studija za komunikacije u Hrvatskoj. Ostali polaznici, ovisno o prikupljenim bodovima na radionicama, ostvarit će vrijedne popuste na školarinu.


Idi na 24sata