To je to što me zanima!

PIK Classic paštete – za maštovit i brz međuobrok

Kada nemamo puno vremena ili kada nam dolaze nenajavljeni gosti i trebamo inspiraciju za maštovite sendviče, pašteta će uvijek biti spasonosno rješenje.
Vidi originalni članak

Pašteta se može jesti kao namaz na kruhu, pecivu, tostu ili krekerima, a pustimo li mašti na volju, uz dodatak zelene salate, kukuruza, rajčice i drugih namirnica postaje prava delicija

Pravi odabir za pripremu takvih maštovitih kombinacija su Classic paštete iz PIK Vrbovca. Nakon dvije godine rada na vrhunskoj novoj recepturi PIK Classic čajne i jetrene paštete, trud i istraživanja koja su prethodila razvoju novog proizvoda donose paštetu najbolje kvalitete i okusa na svaki stol. PIK Classic paštete odlično su mazive i vrhunskog okusa, te su brz i ukusan obrok.

Nove PIK Classic paštete od sada se na policama nalaze u novoj modernoj ambalaži od tvrdog alumnija, koji predstavlja potpuni novitet u svijetu pašteta, čime se proizvod štiti od vanjskih utjecaja od proizvodnje sve do stola.

PIK Classic paštete proizvedene su od biranih sastojaka i sirovina domaćega podrijetla provjerene kvalitete, te kao rezultat dugogodišnje tradicije i iskustva vrsnih majstora, čine odličan izbor za pripremu raznih sendviča za maštovit i brz obrok.

Idi na 24sata