To je to što me zanima!

Pimp My Pump Street art projekt sutra od 12:00 sati

Dođite na Pimp My Pump Street art projekt uz Pivnicu i pivovaru Medvedgrad, u ulici Božidara Adžije 16, 29. lipnja od 12:00 sati i zabavite se uz ulični party!
Vidi originalni članak

U nedjelju 29. lipnja od 12:00 sati Pimp My Pump Street art projekt i Pivnica i pivovara Medvedgrad, u ulici Božidara Adžije 16, uz ulični party uređuju već dotrajali park koji se zbog neodržavanja pretvorio u „prolazni park“ koji nitko ne primjećuje.

Cilj akcije je osvježiti kvart te ga učiniti ugodnijim mjestom svakodnevnog života. Pimp My Pump i Pivnica Medvedgrad tim će zajedno sa susjedima urediti park; obnoviti klupe, penjalicu, ljuljačke te zid ukrasiti svježim grafitom koji će parku dati jedinstveni potpis.

Svi prisutni moći će se dobro rasplesti uz DJ-a te odličnu pivu i roštilj iz pivnice po popularnim cijenama, a one koji se pridruže u uređenju pivnica Medvedgrad počastit će klopom.

Došao je trenutak da se vrati stari sjaj jednom od najljepših parkova na Trešnjevci,a kako su nam dani sve ljepši savršeno je vrijeme da ga se pripremi za duge i tople ljetne dane.

Ove sunčane nedjelje budite dio ekipe koja vraća kvartu!

Više informacija potražite na Facebook stranici  www.facebook.com/pivovara.i.pivnica.medvedgrad

Idi na 24sata