To je to što me zanima!

Pioniri electro glazbe večeras zatvaraju treći Dimensions

Krema svjetske elektro scene te domaće DJ snage nastupaju na samom kraju festivala koji je ugostio 200 glazbenika na 11 pozornica i 30 zabava na brodovima
Vidi originalni članak

Dimensions Festival večeras završava svoje  treće izdanje. Spektakularna, fantastično očuvana tvrđava Punta Christo i prostor oko nje ugostio je 11 pozornica i više od 200 izvođača. Organizirano je i tridesetak zabava na brodovima koje su predstavile izvođače najeminentnijh glazbenih etiketa. Dok su brodice klizile brijunskim arhipelagom, posjetitelji su plesali i uživali u pogledu na festivalsku lokaciju s morske strane. Upravo je kombinacija jedinstvenog položaja tvrđave Punta Christo, spektakularnog morskog okruženja i izvanredne glazbe, Dimensions Festival u vrlo kratkom roku dovela među najpoželjnije europske elektronske festivale.

Primordijalna elektro glazba svoj će showcase imati u večeras, kada će The Clearing stage ugostiti kremu žanra: live izvedbe Juana Atkinsa i Moritza Von Oswalda (Borderline), Aux 88 i Undergorund Resistancea (Timeline). Stage će zatvoriti DJ setovi Roberta Hooda i Nine Kravitz. Dijamantni line-up za sve ljubitelje elektra! Nastavljajući u istom, analognom tonu – preporuka za techno manijake – ne propustite live izvedbu Karenn! Jedanaest stageova jamče različitu glazbu – The Void predstavlja Floating Points i Motor City Drum Ensemble, a Mungo’s Arena ugostit će Om Unite i legendarnog Goldiea. Domaće boje branit će se na Sirup Stageu u The Gardenu gdje će nastupati Mislav b2b Pytzek (Burek), Sergej Snooze vs Arsen Pavešić (Sirup), Bebetto, Zero i Iggy Dub.

Na samoj festivalskoj lokaciji u Štinjanu, na glavnom festivalskom ulazu, u prodaji će biti dnevna ulaznica po cijeni od 250 kuna, za sve one koji ih do sada nisu nabavili.

Sve informacije o Dimensions festivalu 2014. dostupne su i na:
www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

Idi na 24sata