To je to što me zanima!

Pivo gratis ako naručite hranu preko web servisa Jelovnik.hr!

Online servis za naručivanje hrane Jelovnik.hr, u suradnji s Karlovačkom pivovarom, vam uz svako naručeno jelo poklanja besplatno pivo! Akcija kreće 12. lipnja!
Vidi originalni članak

Od prije je poznato da nikada ne treba isprika za uživanje u dobrom pivu, a sada imamo još jedan razlog počastiti se jednim!

Navijačima će trebati pravo osvježenje u ovim vrućim danima, a kako bi se olakšalo navijanje na visokim temperaturama, Jelovnik.hr odlučio vas je osvježiti za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva! Naime, uz svako naručeno jelo, Jelovnik.hr  vas časti Karlovačkim 0,0% Maxx pivom!

Kliknite na Jelovnik.hr, naručite svoju omiljenu hranu i uživajte uz ledenu 0,25l bocu piva! Bilo da imate svoju ekipu koju želite počastiti ili se jednostavno želite osvježiti tijekom ovih vrućih dana, adresa je uvijek ista - Jelovnik.hr! Akcija vrijedi od 12.06. za sve restorane označene markicom, a količine piva su ograničene, stoga požurite i uživajte u odličnoj hrani i hladnom pivu!

Karlovačko 0,0% Maxx novo je bezalkoholno pivo spravljeno od biranih kvalitetnih sastojaka i sadrži 0,0% alkohola. Jedinstven spoj pšeničnog i ječmenog slada daje mu svježinu i odličan gorko - slatki okus - onaj pravi okus piva!

Dobar tek želi vam Jelovnik.hr!

Idi na 24sata