To je to što me zanima!

Plaćenici se vraćaju, a ovog puta stvar je osobne prirode...

Lociraj ih, uhvati i ubij – ovo je borba za najjače – pogledaj kako to rade najbolji od najboljih: Chuck Norris, Sylvester Stallone, Jason Statham i Jean Claude Van Damme... Ima ih još!
Vidi originalni članak

Što čini velikog akcijskog junaka?

Stallone kaže: "Ne radi se o mišićima. Ni o nevjerojatnim atletskim vještinama. Mislim da mora postojati nešto s čime se gledatelji mogu poistovjetiti. Nešto dodirljivo i realistično. Možda čak neka mana. Heroj mora biti jedan od gledatelja. Geldatelji žele navijati za njega."

Statham dodaje: "Što čini velikog akcijskog heroja? Rekao bih, četiri filma Rambo i šest Rocky. Mr. Stallone je upravo takav. Isto vrijedi i za glumce kao što su Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger. Oni me inspiriraju i mislim da znaju taj recept."

Dolph Lundgren o svojem liku kaže: "Gunnar Jensen je još uvijek lud, ali sad ostaje s timom. U prvom filmu kretao se nekim svojim putem. Emocionalno je nestabilan, iscrpljen silnim dozama adrenalina, pića i stresa."

Randy Couture, zvijezda miješanih borilačkih sportova, ponovo je Toll Road o kojem kaže: "On je ljepilo koje ove disfunkcionalne momke drži na okupu."

Terry Crews je ponovo specijalist za oružje Hale Caesar; Scott Adkins je Hector, a pridružuje im se kineska glumica Yu Nan kao specijalistica koju Plaćenici očajnički trebaju na svojoj strani.

U multipleksima Cinestar i ostalim kinima od 16. kolovoza.

NE PROPUSTITE!

Idi na 24sata