To je to što me zanima!

Pobijedi u roštilj kvizu i osvoji ŠKODA Fabia VIP tretman!

Osvoji mjesto u VIP korneru na roštiljadi i uživaj sa svojom tročlanom ekipom uz besplatan prijevoz Škodom Fabijom i PIK Vrbovec specijalitete s roštilja!
Vidi originalni članak

Mnogi svoj idealan vikend zamišljaju kao druženje u prirodi, roštiljanje u društvu prijatelja i nezaobilaznu dobru glazbu. 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec u organizaciji 24sata sve to i nudi. Rezerviraj vikend za druženje uz odličnu zabavu i mnogo dobre hrane i pića.

Roštilj kviz može ti omogućiti zabavno druženje za tebe i tvoja 3 prijatelja u VIP zoni 24sata uz PIK Vrbovec specijalitete s roštilja. Da bi doživljaj bio potpun na 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju vozimo te Škodom Fabijom!

Ako stanuješ na području jednog od gradova u kojem se održava 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju (24.4. Križevci, 26.4. Umag, 1.5. Zagreb, 9.5. Zadar, 24.5. Kastav, 30.5. Osijek, 13.6. Knin, 21.6. Orahovica, 28.6. Zagreb) sve što trebaš napraviti je riješiti kviz (na kraju ovog članka) u kojem tražimo da pokažeš svoje znanje o Škodi Fabiji. Riješi ga točno i napiši dovoljno dobar razlog zbog čega misliš da trebaš osvojiti ŠKODA Fabia VIP tretman. Ne propusti priliku jer možda baš tebe očekuje nezaboravan provod u VIP korneru na 4. Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju.

Točne odgovore potraži na ŠKODA internetskoj stranici.

Idi na 24sata