To je to što me zanima!

Pobijedi u roštilj kvizu i osvoji VIP tretman!

Osvoji VIP mjesto na završnoj roštiljadi i uživaj svojom ekipom uz besplatan prijevoz Škodom Rapid, hladno Karlovačko pivo i Pik roštilj specijalitete!
Vidi originalni članak

Mnogi svoj idealan vikend zamišljaju kao druženje u prirodi, roštiljanje u društvu prijatelja i nezaobilaznu dobru glazbu. Narodni roštilj uz PIK u organizaciji 24 sata i Narodnog radija sve to i nudi. Rezerviraj svoje vikende za druženje s omiljenim  voditeljima, uz odličnu zabavu i mnogo dobre hrane i pića.

Roštilj kviz može ti omogućiti zabavno druženje za tebe i tvoja 3 prijatelja u VIP zoni Narodnog roštilja uz gratis hladno Karlovačko pivo i Pik specijalitete s roštilja Da bi doživljaj bio potpun a povratak kući bezbrižan, vozimo te Škodom Rapid s tvoje adrese na "Narodni roštilj" i nazad!

Pobjednica šestog kviza i osvajačica VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 16.06. u Zagrebu je gđa. Tihana Šturman Matijačić iz Zagreba.

Pobjednica petog kviza i osvajačica VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 09.06. u Puli je gđa. Danijela Sulocki iz Pule.

Pobjednica četvrtog kviza i osvajačica VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 02.06. u Zadru je gđa. Danijela Rimanić iz Zadra.

Pobjednik trećeg kviza i osvajač VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 18.05. u Osijeku je g. Zvonimir Dujić iz Ernestinova pokraj Osijeka.

Pobjednik drugog kviza i osvajač VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 04.05. u Vinkovcima je g. Marko Tunuković iz Vinkovaca.

Pobjednik prvog kviza i osvajač VIP TRETMANA na "Narodnom roštilju uz Pik" 28.04. na Bundeku je g. Filip Ivičić iz Zagreba.

Idi na 24sata