To je to što me zanima!

Počelo zagrijavanje za novo izdanje Zagreb Auto Week-a

Mnoštvo posjetitelja uživalo je u cjelodnevnoj izložbi tuning automobila te styling natjecanju gdje su svoje snage odmjerili mnogi auto-klubovi i pojedinci iz svijeta tuninga.
Vidi originalni članak

Kako do Zagreb Auto Weeka odbrojavamo još samo koji  tjedan, ususret toj trenutno najvećoj auto priredbi, ispred Karting Arene Zagreb jučer je održan tuning show pod nazivom „Not Another Style Event vol.2“! Mnoštvo posjetitelja i auto entuzijasta uživalo je tako u cjelodnevnoj izložbi tuning automobila te styling natjecanju gdje su svoje snage odmjerili mnogi auto-klubovi i pojedinci iz svijeta tuninga.

Ovo događanje okupilo je na jednom mjestu tunere iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske koji su samo za ovu prigodu odlučili svoje ljubimce pokazati u posebnom styling natjecanju. Osamdesetak automobila natjecalo se čak u četrdesetak zasebnih kategorija, klupski i pojedinačno.

Gužva je bila i na karting stazi gdje je održana revijalna utrka auto klubova, a dodatnu pažnju, posebice onih najmlađih, dobili su i RC sportski automobili na daljinsko upravljanje koji će  također biti predstavljeni publici  u mini trkaćoj Areni u sklopu Zagreb Auto Weeka  od 25.  do 27. listopada u zagrebačkom Arena Centru. 

Idi na 24sata