To je to što me zanima!

Počinje Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec!

Jedino gastro-natjecanje na kojem amateri mogu pobjediti profesionalce pružit će odličnu zabavu te uživanje u vrhunskim mesnim delicijama i Pan pivu!
Vidi originalni članak

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobjedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima odvijat će se od 1. svibnja do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap.

01.05. Zagreb - Bundek
10.05. Osijek - Tvrđa
24.05. Novi Vinodolski - centar
25.05. Zadar - riva
31.05. Varaždin - Kapucinski trg
08.06. Zagreb - Bundek - FINALE

Tražimo timove od 4 člana, a pravo sudjelovanja imaju i amateri i profesionalci. Jedini je uvjet da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri. 

I ove godine očekujemo žestoku konkurenciju, stoga smo za najuspješnije pripremili i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.

Pripremite svoje timove i prijavite se ovdje.

Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informcija.

Idi na 24sata