To je to što me zanima!

Pogled s morske strane – Liburnia Riviera Hoteli

Od 01. do 03. srpnja u Opatiji se održava Liburnia Jazz Festival, spektakl koji predstavlja sve sličnosti i različitosti jazz glazbe iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

Trendovi u putovanjima i odmorima dolaze i odlaze, ali pojedine destinacije uvijek će biti na vrhu liste.  Opatijska rivijera, odredište habsburške elite, i danas ostaje u trendu najpoželjnijih hrvatskih destinacija za odmor.  Želite li upotpuniti i uljepšati svoj odmor ?

Ukoliko u periodu od 27.06.-20.08. rezervirate smještaj u jednom od Liburnia Riviera Hotela moći ćete uživati i u izletu koji je uključen u ponudu.Rezervacijom  odmora  u hotelu Ambasador ili Vili Ambasador  možete uživati  u nezaboravnom jednodnevnom  izletu u Veneciju!Ako Vaš odmor odlučite provesti  u hotelu Admiral  ili  hotelu Marina imate priliku posjetiti na jedan dan Nacionalni park Plitvička jezera – oazu nedirnute prirode.Opuštenu i nezaboravnu atmosferu pravog fish piknika, kupanje u kristalno bistrom moru prekrasnih uvala i plaža  Cresa i Krka  možete doživjeti rezervacijom odmora u hotelu Kristal. Osim odmora u predivnom hotelu Palace-Bellevue, smještenom na samoj opatijskoj Slatini možete doživjeti  noćnu vožnju brodom  i pogled na Opatiju s morske strane. Očekuje vas romantični ugođaj  uz živu glazbu i piće. Nije nešto što se može doživjeti svaki dan…Ljubitelji jazz ritma će i ove godine po 11. put za redom doći na svoje!

Od 01. do 03. srpnja u Opatiji se održava  Liburnia Jazz Festival, spektakl koji predstavlja sve sličnosti i različitosti jazz glazbe iz cijelog svijeta. Pripremili smo pakete s uključenim kartama za trodnevnu manifestaciju. Ne propustite!

Više o svim posebnim ponudama možete naći na našim stranicama:  www.liburnia.hr , a o raznim događanjima tijekom ljeta možete se informirati na:  www.visitopatija.net  ili  pozivom na broj rezervacijskog centra : T.00385 51 710 444 /e-mail: reservations@liburnia.hr

Idi na 24sata