To je to što me zanima!

Pogledajte videa i pokažite da ste najveći fanovi X-MEN-a!

Stigao je novi napeti nastavak mega uspješne franšize! Najoriginalnija ekipa osvaja 5 ulaznica za pretpremijernu projekciju filma X-MEN: Dani buduće prošlosti
Vidi originalni članak

Fotkaj se sa svojom ekipom i postaj je na Facebook stranicu CineStar Multiplexi, tagiraj članove uz komentar: “Mi smo najveći fanovi X-MEN-a!” 

Najoriginalnija ekipa osvaja 5 ulaznica za pretpremijernu projekciju filma X-MEN: Dani buduće prošlosti u 3D-u u CineStaru, uz poklon nastavak za 3D naočale! Za drugu najbolju ekipu pripremili smo super paket s gadgetima iz filma! 

Novi napeti nastavak mega uspješne franšize! Omiljeni likovi iz trilogije X-Men morat će se udružiti sa - samima sobom u mladim danima, vratiti u prošlost i uložiti  nevjerojatan napor kako bi promijenili povijest i spriječili događaje koji bi mogli dovesti do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste.

U filmu X-Men: Dani buduće prošlosti ponovo glume Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen i Halle Berry; iz First Class Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender i Nicholas Hoult.

Na linku pogledajte kako Hugh Jackman intervjuira sam sebe.

Film se u redovnoj distribuciji počinje prikazivati od 22.05. u 4DX, 3D i 2D.

Idi na 24sata