To je to što me zanima!

Poklon za Valentinovo: e-čitač i e-knjige su definitivno IN

Upravo ovih dana e-knjižara Planet9 nudi 25 odličnih knjiga domaćih i stranih autora u pola cijene pa je svakako posjetite ukoliko ste u potrazi za idealnim darom ili dobrim štivom
Vidi originalni članak

Čitanje elektroničkih knjiga postao je svjetski trend, a brojne atraktivne naslove domaćih i stranih autora možete pronaći u svega par klikova na e-knjižari www.planet9.hr.

U cjelokupnoj ponudi nalaze se i Ponos i predrasude Jane Austen, Bujna mašta Olivije Joules Helen Fielding, Zavičaj, zaborav Ludwiga Bauera, Anastazija Olivera Šimprage te Savršen zavodnik Olivera Kuhna i brojne druge knjige u elektroničkom formatu po cijenama već od 23 kune.

Da bi doživljaj bio potpun, u T-Centrima možete pronaći i iznimno povoljnu ograničenu ponudu Planet9 e-čitača po promotivnoj cijeni od 898 kuna. Ovo je idealan dar za ljubitelje knjiga jer je manji, tanji i lakši (svega 240 grama) od tiskanih izdanja, može pohraniti do 12000 naslova, a njegova baterija dostatna je za čitanje čak 8500 stranica. Uza sve to, ima i ugrađeni englesko – hrvatski rječnik, MP3 player, te – za još ugodniji doživljaj čitanja - virtualnu tipkovnicu za zapisivanje bilješki, dojmova ili podcrtavanje važnih dijelova teksta. Uz njega dobivate i poklone: karticu za besplatan podatkovni promet za preuzimanje knjiga s www.planet9.hr, gratis dizajnersku torbicu za čitač i gratis tri knjige koje su već na čitaču.  

Idi na 24sata