To je to što me zanima!

Poklonite si putovanje u jedan od najljepših hrvatskih gradova

Hotel Opatija, slatki hotel smješten usred istoimenog slikovitog gradića. Okružuje ga idiličan park, a od znamenite šetnjice Lungomare udaljen je samo nekoliko minuta hoda.
Vidi originalni članak

Ovaj rezidencijalni hotel će vam, u carsko-kraljevskom duhu detalja unutrašnjosti, uz vlastite terene za tenis, ponuditi i veliko wellness područje. U hotelskom zatvorenom području s morskom vodom moći ćete se opustiti a istovremeno i prepustiti blagodatima jedne od opuštajućih masaža.

U hotelskom će se restoranu Vienna pobrinuti za vaš i vaše društvo, kako bi svaki dan proveli u elegantnom ambijentu s vrhunskim međunarodnim i lokalnim specijalitetima, a moći ćete i odabrati neko od vrhunskih međunarodnih i lokalnih vina.

Cijelu ponudu možete vidjeti OVDJE!

Megabon, jedan od najbrže rastućih portala, svojim vjernim članovima nudi široku paletu hotela i apartmana, te si tako istinski zaslužuje prvi dio imena – mega.

Sa svojim svakodnevnim širenjem smještajnih jedinica u svim najvećim europskim gradovima i šire, Megabon paleta trenutno premašuje 500 hotelskih ponuda u više od 21 državi.

Među navedene ponude spada i Hotel Opatija, slatki hotel smješten usred istoimenog slikovitog gradića. Okružuje ga idiličan park, a od znamenite šetnjice Lungomare udaljen je samo nekoliko minuta hoda. U neposrednoj okolini hotela nalazi se i idilični park Angiolina, koji vas poziva u šetnju šumicom egzotičnog drveća i raslinja.

Idi na 24sata