To je to što me zanima!

Poljoprivredni strojevi tvrtke Trisa na sajmu u Gudovcu

Trisa d.o.o. je tvrtka koja u svojoj ponudi nudi vrhunske strojeve iz domene poljoprivrede, šumarstva i komunalnog segmenta.
Vidi originalni članak

U ponudi se nalazi kompletna linija strojeva za poljoprivrednu proizvodnju: od traktora, strojeva za obradu i pripremu tla, strojeva za sjetvu, pa do specijalnih strojeva za primjenu u stočarstvu i povrtlarstvu. Posebno se može istači cjelovita ponuda strojeva za navodnjavanje, od najmanjih rolomata do velikih linearnih i pivot sustava marke Irrimec i Otech.

Također uža specijalnost tvrtke je u prodaji kompletne linije strojeva za proizvodnju povrća (krumpir, mrkva, luk) od sadilica, kultivatora, kombajna pa sve do opreme za skladištenje i pakiranje (APH Group i WM Kartoffeltechnik). Još jedan ogranak u poljoprivredi gdje se tvrtka usko specijalizirala je stočarstvo.

Za potrebe stočarske proizvodnje u ponudi se nalaze strojevi vrhunskog francuskog proizvođača Jeantil, u čijoj ponudi se mogu naći sitnilice bala, mješalice stočne hrane, izuzimaći silaže, cisterne, itd). Također tvrtka zastupa renomiranog austrijskog proizvođača traktorskih utovarivača Hauer GMBH sa najširom mogućom paletom priključne opreme.

Posjetite na na bjelovarskom sajmu u Godovcu, od 7. do 9.09.2012.

Više na www.trisa.hr


Idi na 24sata