To je to što me zanima!

Porsche Croatia novi sponzor hrvatskih rukometaša

Dan uoči prve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, i službeno je obilježena sponzorska suradnja s tvrtkom Porsche Croatia
Vidi originalni članak

U Kataru je potpisan četverogodišnji sponzorski ugovor kojim tvrtka Porsche Croatia i marke koje zastupa - Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW gospodarska vozila, Das WeltAuto - postaje službeni sponzor Hrvatskog rukometnog saveza.

Ugovor su potpisali članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger te predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, g. Sandi Šola. Uz potpisnike ugovora, potpisivanju i konferenciji za medije prisustvovali su i izbornik Hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža te naši reprezentativci Zlatko Horvat, Ivan Ninčević i Igor Karačić. Ovaj sponzorski ugovor našem rukometnom savezu omogućit će korištenje automobila svih marki tvrtke Porsche Croatia - Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA – koji time postaju i službena vozila Saveza.

„Kao vodeća tvrtka u svojoj industriji željeli smo doprinijeti i hrvatskom sportu, a prirodan odabir bili su naši rukometaši, koji su uvijek u lovu na najviše domete. Ovom našom sponzorskom podrškom želimo pomoći ukupnom hrvatskom rukometu u daljnjem razvoju i održavanju najviše kvalitete tog sporta u Hrvatskoj. Veselimo se što i Porsche Croatia ovime postaje dio rukometne obitelji i vjerujemo da će naši Kauboji i u Kataru pokazati svoje najbolje lice“, rekao je prilikom potpisivanja ugovora g. Ivo Ivančević.

G. Sandi Šola naglasio je prilikom potpisivanja ugovora: „Dobrodošli u Dohu s nama i nadam se da ćete ispratiti ovaj naš početak pohoda na uspjeh kao što su naši momci i izbornik najavili. Drago nam je da ste se ponovno vratili k nama i da ste ponovno dio ove naše obitelji. Nekada je Volkswagen grupa bila dio naše obitelji, a danas je to Porsche Croatia sa svim brandovima unutar grupe. Cijenili su prijašnju suradnju jer da ona nije bila dobra ne bi se ni vratili k nama. Ono na što smo ponosni je to da je Porsche Croatia tržišni lider u Hrvatskoj i da su naš sponzor. Bili ste s nama u zlatno doba hrvatskog rukometa stoga se s vašim povratkom nadamo povratku tih vremena. Hvala puno u ime svih djelatnika te se nadam da ćemo vam vratiti s najvećom mogućom vrijednošću. Možete i vi biti ponosni što se dio rukometnog kolektiva, a financiranje ne znači samo financiranje seniorske reprezentacije već i svih dobnih skupina koji nastupaju na mnogo međunarodnih natjecanja stoga će se i vaše sponzorstvo vidjeti diljem zemaljske kugle.“

Idi na 24sata