To je to što me zanima!

Porsche Croatia - prijatelji pravih vrijednosti

Poslovati odgovorno i vratiti dio dobivenog zajedici, misija je svake društveno-odgovorne tvrtke.
Vidi originalni članak

Porsche Croatia jedna je od takvih tvrtki koja prepoznaje prave vrijednosti i daje potporu društveno vrijednim projektima: najmlađima i hrvatskom sportu.

Uređenje igrališta dječjih vrtića na hrvatskim otocima i u Gunji, podrška hrvatskim olimpijcima i rukometnoj reprezentaciji te projektu Ponos Hrvatske samo je dio društveno-odgovornog poslovanja tvrtke Porsche Croatia. U 7-godišnjem razdoblju donirana su sredstva i uređena igrališta čak 19 dječjih vrtića. Od ove godine Porsche Croatia podržava i Ponos Hrvatske, akciju koja za cilj ima promicanje onih istinskih ljudskih vrijednosti – iskrenih i nesebičnih. 

„Ponosni smo što možemo biti dio Ponosa Hrvatske“, ističu u tvrtki Porsche Croatia koja je generalni uvoznik i unosnik za marke Volkswagen, Audi, SEAT,ŠKODA, VW gospodarska vozila i Das Welt Auto. Na hrvatskom tržištu automobila drži udio od trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom novih vozila, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojom razgranatom mrežom ovlašenih partnera kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske. 

Idi na 24sata