To je to što me zanima!

Porsche Croatia sponzor Hrvatskih olimpijaca

Prilikom ispraćaja naših olimpijaca na put u glavni grad Azerbajdžana na prve Europske igre službeno je obilježena sponzorska suradnja
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 8. lipnja 2015., u Zagrebu je potpisan sponzorski ugovor kojim tvrtka Porsche Croatia i marke koje zastupa - Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW gospodarska vozila, Das WeltAuto - postaje službeni sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ugovor su potpisali članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger te predsjednik HOO, g. Zlatko Mateša.

Ovaj ugovor potpisan je na 4 godine, a našim olimpijcima omogućit će korištenje automobila svih marki tvrtke Porsche Croatia koji time postaju i službena vozila Hrvatskog olimpijskog odbora.

U sklopu ovog sponzorskog ugovora, Porsche Croatia će podržavati naše olimpijce na čak tri velika natjecanja – Europskim igrama u Bakuu koje započinju 12. lipnja, na OI u Rio de Janeiru 2016. te na ZOI u PyeongChangu 2018.

Uz potpisnike ugovora, potpisivanju i konferenciji za medije prisustvovali su i hrvatski olimpijci koji su odmah nakon završetka svečanosti krenuli na put prema Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, gdje će od 12-28. lipnja sudjelovati na prvim Europskim igrama.

Porsche Croatia i njegovi brandovi dugi niz godina daju potporu hrvatskom sportu i hrvatskim sportašima. Nakon što je početkom ove godine, prije Svjetskog prvenstva u rukometu potpisan također četverogodišnji sponzorski ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, Porsche Croatia ponovno kreće u pružanje potpore krovnoj organizaciji hrvatskog sporta, čiji je dugogodišnji sponzor bio Volkswagen, jedan od brandova koncerna.

„Porsche Croatia vodeća je tvrtka u svojoj industriji i s te pozicije želi dati poseban doprinos društvu u kojem posluje. Znamo što za Hrvatsku predstavlja sport i nacionalni sportski uspjesi i zato nastavljamo s našom dugogodišnjom potporom hrvatskom sportu. Ovaj nas sponzorski ugovor posebno veseli jer je HOO krovna organizacija hrvatskog sporta i znamo da time potičemo i velike sportove, ali i one u kojima imamo vrhunske pojedince i timove koji nisu uvijek u žarištu pozornosti“, rekao je prilikom potpisivanja ugovora g. Ivo Ivančević.

Predsjednik HOO-a dr. sc. Zlatko Mateša naglasio je prilikom potpisivanja ugovora: „Pozdravljamo povratak Porsche Croatije u hrvatsku olimpijsku obitelj. Porsche Croatia dao je nemjerljiv doprinos uspjesima hrvatskih sportaša na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu te Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu, a potpisom ovog ugovora započinjemo četverogodišnju suradnju koja će upotpuniti uspjehe hrvatskih sportaša na Europskim igrama u Bakuu te predstojećim OI Rio 2016 i ZOI PyeongChangu 2018.


Idi na 24sata