To je to što me zanima!

Portal 1klik.hr ima ono što Google Readeru nedostaje

1klik.hr je centralni news portal koji omogućuje čitanje vijesti sa 100 najboljih domaćih portala i blogova, kao i popis naj linkova koji postoje na internetu
Vidi originalni članak

Google Reader, koji se uskoro gasi, imao je jednu veliku manu – bilo je potrebno sve izvore članaka dodavati ručno što je znalo trajati satima, tako da ga većina ljudi nikada nije prihvatila. 1klik.hr je centralni news portal koji omogućuje čitanje vijesti sa 100 najboljih domaćih portala i blogova, kao i popis najpopularnijih linkova koji postoje na internetu.  "Ovo je portal kojeg bi svatko poželio imati kao početnu stranicu. Sviđa mi se što jednim klikom dođem do svih web stranica koje redovito posjećujem", kaže jedan je od čitatelja.

1klik.hr - prilagođen potrebama čitatelja

U sebi već u startu sadrži sve što jedan hrvatski čitatelj može poželjeti, a prilagodba (personalizacija) se sastoji od toga da se uklone izvori koji vam ne odgovaraju. Simpatična opcija je i odabir dizajna između 15-ak ponuđenih tema. Postoje određene kategorije poput Vijesti koje zanimaju većinu čitatelja, dok su novosti iz kategorije Biznis zanimljive poslovnim ljudima koji ne žele da im promakne niti jedna novost na tržištu.

Idi na 24sata