To je to što me zanima!

Pošaljite svoj zdravi recept i postanite kuharica proljeća!

Zdrava Krava ponovno bira kuharicu sezone. U novoj akciji "Kuhaj u ritmu proljeća" slanjem proljetnog recepta možete osvojiti vrijedne nagrade i titulu kuharice sezone
Vidi originalni članak

Zdrava Krava ponovno bira kuharicu proljeća! Pošaljite svoj omiljeni, zdravi i jednostavan recept s proljetnim namirnicama, otkrijte svoje trikove ili tajne za očuvanje zdravlja i vitalnosti ili kako se razbuđujete u proljeće te sudjelujte u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća"! Uz nove izazove očekuju vas i nove nagrade, stoga potražite obrazac i detaljne informacije na Zdravoj Kravi i prijavite se!

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu proljeća?

Pripremite zdrav, brz i jednostavan slatki ili slani proljetni recept i otkrijte svoju tajnu očuvanja vitalnosti i zdravlja u proljeće! Na portalu pronađite obrazac za prijavu, ispunite svoje podatke i priložite recept (i sliku). Zdrava Krava ponedjeljkom objavljuje recept tjedna i ime kuharice, a sve tjedne pobjednice ulaze u konkurenciju za top-kuharicu sezone koju Zdrava Krava nagrađuje vrijednom nagradom - KitchenAid Food Processorom!

Sve detalje akcije i obrazac za prijavu potražite ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare