To je to što me zanima!

Posebna vožnja za zaljubljene u Karting Areni Zagreb

Karting Arena Zagreb omogućuje nezaboravnu avanturu na Valentinovo svim zaljubljenima i onima koji se tako osjećaju, a ljubavne parove očekuju dvije vožnje za cijenu jedne!
Vidi originalni članak

Svi već polako bruje o tome što pokloniti svojoj boljoj polovici te kako ju razveseliti povodom najromantičnijeg dana u godini. U mnoštvu ponuda za Valentinovo jedan će poklon zasigurno oduševiti mnoge zaljubljene jer nudi poseban doživljaj.

Karting Arena Zagreb već tradicionalno na Valentinovo, zaljubljenima i svima onima koji se tako osjećaju omogućuje nezaboravnu avanturu. Tako parovi mogu odmjeriti snage u tzv. Romantičnoj utrci! Naime, Karting Arena zaljubljenima poklanja dvije vožnje za cijenu jedne! Tu je i „duplić kart“, odnosno vozilo koje se ničim drugim ne razlikuje od ostalih, osim u jednoj stvari - jedno je sjedalo viška! Upravo zbog toga, ovaj maleni stroj za dvije osobe pružit će vam nesvakidašnje zadovoljstvo.

Začinite svoju vezu ili pak brak te svratite u Karting Arenu jer se nakon vožnje možete opustiti u ugodnom ambijentu Paddock kluba koji se nalazi u sklopu Karting Arene.

Stoga, izvedite svoju bolju polovicu i pružite joj nezaboravno adrenalinsko iskustvo te savršeno Valentinovo! Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com i Facebooku Karting Arena Zagreb.

Idi na 24sata