To je to što me zanima!

Posjetite Garden Mall i uživajte u Styrijinom 'kutku za čitanje'!

Ovog vikenda, 10. i 11. ožujka potražite najugodniji dnevni boravak u Garden Mallu gdje će biti prisutne i hostese koje će zainteresiranima pokloniti testnu pretplatu.
Vidi originalni članak

Ne propustite posjetiti Garden Mall u Zagrebu ovog vikenda, 10. i 11.03., i uživati u našem „kutku za čitanje“!  Predahnite i pročitajte svoje omiljene dnevne novine, tjednike i mjesečnike u izdanju Styrije u Hrvatskoj te saznajte sve o brojnim pogodnostima pretplate na naša izdanja.

Pretplata štedi i vrijeme štedi i novac jer su temeljem pretplate osigurane najpovoljnije cijene! Za Vas smo pripremili različite modeli pretplate, fleksibilne načine i dinamike plaćanja prilagođene potrebama i mogućnostima pretplatnika. Pretplatnicima, kao znak zahvalnosti za vjernost, darujemo i jedinstvene prilike rezervirane samo za njih, brojne popuste, nagradne igre i natječaje, te vrijedne darove tijekom cijele godine.

Dođite u Garden Mall i uživajte u zanimljivim promotivnim aktivnostima koje smo pripremili za sve posjetitelje i kupce Garden Malla. Iskoristite ovaj vikend za odmaranje, druženje, kupovinu te priliku za testiranjem pretplate jer smo svim zainteresiranima pripremili nekoliko modela na dar! 

Idi na 24sata