To je to što me zanima!

Postoje milijuni oblika marketinga, saznajte kako…

Unatoč tomu što većina i prepoznaje potrebu za korištenjem marketinških alata kako bi svoje poslovanje unaprijedili, hrvatske tvrtke na žalost odstupaju od ove ideje, zbog troškova
Vidi originalni članak

Hrvatske tvrtke, većinom male i one srednje,  imaju odbojnost prema pojmu „marketing“…

Pitanje je zašto?

Unatoč tomu što većina i prepoznaje potrebu za korištenjem marketinških alata kako bi svoje poslovanje unaprijedili, hrvatske tvrtke na žalost odstupaju od ove ideje, zbog troškova. Predodžba većine je da je sve preskupo za njihove mogućnosti. Naravno, najbolja solucija bi bila da se mogu rezervirati veliki budžeti, koji se mogu utrošiti u velike kampanje koristeći najjače medije. No, želje od stvarnosti se uvelike razlikuju. Potreban je puno veći angažman kako bi se s manjim budžetima dobili odgovarajući rezultati. 

 Činjenica je, da je svakom poslovanju potreban marketing, u bilo kojem obliku. Na tvrtkama je kako će svoja ograničena sredstva za tu potrebu najbolje uložiti. 

MR Vizija je agencija, koja iza sebe ima veliko iskustvo rada na području marketinga, prepoznaje poteškoće današnjeg poslovanja te na osnovu navedenoga želi pomoći, upravo malim i srednjim tvrtkama i obrtnicima, kako bi i uz minimalna financijska ulaganja doprinijeli unapređenju prodaje svojih proizvoda i usluga. 

Agencija želi biti oslonac svima, kojima je potrebna pomoć u prikladnom pozicioniranju na tržištu.  Na usluzi je za sve zahtjeve, od izrade najmanjih flyera do osmišljavanja velikih kampanja. Dosadašnjim širokim krugom poslovnih partnera, u mogućnosti je za svoje klijente pronaći najbolja rješenja po pitanju cijena i kvalitete, bez obzira dali se radi o produkciji materijala,  media buying-u i drugom.

Otvoreni smo za suradnju na raznim projektima. Što je projekt „neobičniji“  i zahtjevniji, to je naša Vizija jasnija. Ukoliko trebate i samo organizaciju jednog malog photo shootinga, mi smo i to iskušali i u tome uživali, što se može vidjeti iz priloženog. 

Zajedno s klijentom dolazimo do potrebnih informacija o tvrtki, poziciji na tržištu, ciljevima tvrtke, raspoloživom budžetu te prema tome predlažemo aktivnosti kako doći do Vizije klijenta.

Znači, ne radimo samo dizajn, media planiranje, osmišljavanje kampanja, brandiranja, itd.. već su naše sposobnosti daleko veće te Vam predlažemo da nas kontaktirate i uvjerite se kako kod nas dobijete projekt „ključ u ruke“. 

Da ne dužimo, za svaki zahtjev obratite se MR VIZIJI, s adresom u Osijeku, Jablanova 43, na telefone 031/533 350 ili putem e-maila: info@mrvizija.com., www.mrvizija.com,  www.facebook.com/mrvizija

Idi na 24sata