To je to što me zanima!

Potražite odlične kreacije nove Tom Tailor kolekcije

Naši outfit će Vam biti najbolji prijatelji tijekom dugih radnih sati, vremena provedenog u igri s djecom i u opuštajućim večernjim trenucima. Uživajte u našoj novoj Tom Tailor Woman kolekciji
Vidi originalni članak

Tom Tailor Woman:

SPRING AND THE CITY

Otarasite se zimskog sivila! Procvjetajte s prvim nježnim zrakama proljetnog sunca! Izgubite se u svim nijansama Rose, Ebony i svježeg Papaya Reds. I da – plava je nova crna, pa krenite i obnovite svoju garderobu. Kolekcija je naglašena divnim višebojnim aplikacijama, kao i prugama koje neće ostati neprimijećene ove sezone. Vaši svakodnevni omiljeni minimalistički printevi osvježeni su nježnim sladolednim tonovima. Must-have detalj sezone su resice! Koliko god žudjeli za toplim i sunčanim danima, trenutni vremenski uvjeti nam govore da je još uvijek vrijeme za udobne komade odjeće. Naši outfit će Vam biti najbolji prijatelji tijekom dugih radnih sati, vremena provedenog u igri s djecom i  u opuštajućim večernjim trenucima. Uživajte u našoj novoj Tom Tailor Woman kolekciji – to je moda s natjecateljskim stavom!

Tom Tailor Man:

CAPE COD GETAWAY

Poluotok Cape Cod, samo nekoliko sati trajektom južno od Bostona, mjesto je povijesnog pomorskog karaktera, s obiljem plaža, privlačno brojnim turistima. Mi smo uživali u prelijepim plažama i zadivljujućim zaštićenim šumama, pa smo svratili do autohtonog restorana u blizini pristaništa, poznatog po odličnom jastogu, a zatim iskusili susret s domaćim ljudima u pivskom baru sa živom glazbom. Muška kolekcija ima suptilnu novost s posebnim naglaskom na kvalitetu i komercijalnu paletu boja, fokusiranu na sivim i navy bojama. To je opuštena, urbana kolekcija bogata raznolikim dizajnerskim detaljima.

Idi na 24sata