To je to što me zanima!

Dobili ste račun od T-mobilea iz Njemačke? Brišite ga odmah

Na mailove građana stižu računi od njemačkog operatora, a u HAKOM-u tvrde da oni u Hrvatskoj ne pružaju telekomunikacijske usluge pa ne mogu slati ni račune
Vidi originalni članak


Dobio sam na mail na njemačkom. Pisalo je da je od njemačkog T-mobilea. Iznosio je na 200-tinjak eura. Što da radim? U Njemačkoj nisam ni bio, a uostalom, račun je za lipanj, dakle za tekući mjesec, požalio nam se čitatelj kojeg zanima je li riječ o još jednom ''lažnjaku'' na internetu. Uputili smo pitanje HAKOM-u. Priznaju da su i oni već imali sličnih upita.

 - Imali samo jedan slučaj u kojem nam se korisnik javio sa sličnom pričom. U svakom slučaju, njemački T-mobile nije registrirana tvrtka za obavljanje javnih komunikacijskih usluga u Hrvatskoj pa stoga niti ne može slati račune građanima u Hrvatskoj – odgovorili su nam u HAKOM-u.

  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Veli Joze 23.06.2014.

    Ne dobija fake T-mobil Deutschland racune samo Hrvatska, salju svima i svugdje po Evropi, pa ako upali upali. Jedan od nacina bogacenja spavajuci , WELKOME in EU !

  • Mustafa Aga 23.06.2014.

    Belosvetske firme kradu na ovakav jedan perfidan nacin...Ne mozes se lako ni odupreti...Nije da te neko pljacka na ulicu pa si jaci pa ga lepo nokautiras...Ovo i ne osetris kada su ti stavili ruku u djepu...Ne obratis paznju...Platis racun i pare otisle...

  • Bezobrazni 22.06.2014.

    a ovi u HAKOM-u mudro šute umjesto da obavijeste javnost,pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare