To je to što me zanima!

Htjela legalizirati kuću pa dobila račun od 823.680 kn

Zadranka je izračunala da će za račun potreban za legalizaciju kuće morati platiti 8000 kuna te se šokirala kad je vidjela da je navodno dužna čak sto puta više!
Vidi originalni članak

Čitam i ne vjerujem. U računu piše da sam za vodni doprinos dužna 823.680 kuna. Pa to je za infarkt, kaže nam J. P. (54) iz mjesta u zadarskoj okolici. 

Vodni doprinos trebao je biti samo jedan od izdataka kod legalizacije kuće koju je J. P. do sada platila 20.000 kuna. Računala je da će ovaj račun iznositi 8000 kuna. - Odmah sam nazvala u Hrvatske vode i rekla im da mi je stigao sto puta veći račun. Rekli su mi da nisam dobro pročitala iznos i da ga pročitam ponovno. Cijeli život radim kao blagajnica u trgovini, pa valjda znam brojeve čitati - rekla je čitateljica. 

Greška: U Hrvatskim vodama kažu da će gospođa dobiti račun s pravim iznosom

Umirila se tek kad su joj u Hrvatskim vodama obećali da će čim prije ispraviti pogrešku. -Došlo je do pogreške kod unosa podataka. Čim smo je uočili, odmah smo je ispravili i poslali novo rješenje s ispravnim iznosom na uplatnici za vodni doprinos. Također, koristimo priliku još jednom se ispričati gospođi koja je navedenu uplatnicu zaprimila - poručili su u Hrvatskim vodama. Vodni doprinos se plaća kod gradnje ili legalizacije objekta. Njime se održava vodni sustav.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • El Tractor 16.02.2015.

    Dešava se njima to često da šalju nepotrebne račune.

  • miki blue 25.09.2014.

    Zato i jesu svake godine velike poplave jer se ti novci koriste za vodni sustav....ma bravo bas vam vjerujem bagro jedna lopovska.

  • božidar trbušić 30.07.2014.

    To je jedan od onih famoznih APP uplatnica !! Ako potrošač plati !!! lopovska posla !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare