To je to što me zanima!

Ikea povlači zaštitne ogradice za djecu zbog mogućih ozljeda

Trenje koje nastaje između zida i zaštitne ogradice nedovoljno da zadrži ogradicu na mjestu. Ogradica montirana na vrh stepeništa predstavlja opasnost od pada
Vidi originalni članak

Ikea je objavila da povlači zaštitne ogradice Patrull Klämma i Patrull Smidig. Razlog je mogućnost pada. Svi kupce koji su kupili ograde obavještava se da ih ne koriste na vrhu stubišta. Obje ograde sigurne su ta korištenje u dnu stubišta.

- Tvrtka IKEA zaprimila je izvješća da je trenje koje nastaje između zida i zaštitne ogradice nedovoljno da zadrži ogradicu na mjestu na kojem je montirana. Ogradica montirana na vrh stepeništa predstavlja opasnost od pada i ozljede. Dosad su prijavljena tri slučaja ozljeda djece uslijed pada niz stepenište - stoji u priopćenju Ikee.

Kupci koji žele zadržati ogradice mogu besplatno kontaktirati tvrtku IKEA kako bi dobili ažurirane upute za korištenje i nove sigurnosne naljepnice koje je potrebno staviti na zaštitnu ogradicu.

Oni koji žele vratiti svoju Patrull Klämma ili Patrull Smidig zaštitnu ogradicu s oznakom datuma 1510 (GGTT; godina – tjedan) ili ranije, mogu to slobodno učiniti u bilo kojoj robnoj kući Ikea uz povrat cjelokupnog iznosa. 

Kupci mogu vratiti i Patrull produžne ogradice te dobiti povrat cjelokupnog iznosa. Za povrat iznosa nije potreban dokaz o kupovini ogradice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare