To je to što me zanima!

Iz Srbije uvozimo šećer, svinje, suncokretovo ulje i cigarete

Iz Srbije je Hrvatska još uvezla mlijeko, sladoled, kukuruz, karton, balone, boce i bočice, toaletni papir, kupaće kostime, namještaj, električnu energiju...
Vidi originalni članak

Kao najvažniji uvoz iz Hrvatske u Srbiju, srpski Blic spominje svinje teže od 50 kilograma. Dodaje da su još uvezli cement, gnojivo, deterdžente za rublje i posuđe, cigarete, lijekove i srdele, a također spominju i karton, boce te električnu energiju.

Ne slažu se podaci koje su objavili Hrvatski zavod za statistiku i Srpska poljoprivredna komora. Naši kažu da se izvoz u Srbiju povećao za 39,5 posto, dok u Srbiji navode da je veći za 16,4 posto, prenosi Večernji list.      

Idi na 24sata

Komentari 17

  • IvanBerki 03.01.2015.

    Uhrvatskoj radna mjesta ugašena jer tvornice mnoge propale ne rade,u kojima sad stoji lokot,ak drogeraši nisu provalili,mi uvozimo,divno,oduzimamo radno mjesto mnogima,onda dobijete otkaz zbog zatvaranja poduzeča i poslje toga blokirani račun,a zovu plati,znam npr Osječka kožara je dobro poslovala,sad zgrada stoji čujem u toj istoj kožari drogeraši imaju druženje!,pitam vladajuče jel to ok,da tvornice ne rade a uvozimo svašta i onda se političari čude odkud puno ne zaposlenih u svim vrstama posla!- užas tonemo tako.

  • dazoh 31.12.2014.

    Zašto novinarka ne pročita tekst prije nego ga objavi -u naslovu piše da iz Srbije uvozimo određene artikle a u tekstu se ti isti artikli spominju kao izvoz Hrvatske u Srbiju-stvarno neozbiljno da ne kažem goru riječ.

  • Tsubasa Ozora 25.12.2014.

    srpske srdele?! to je nešto kao banane iz Hrvatske..

Komentiraj...
Vidi sve komentare