To je to što me zanima!

Provjerite cijene dočeka Nove godine u naših deset gradova

Doček ‘s nogu’ u restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu stoji 350 kuna, a u luksuznom VIP dijelu sa sjedalima istu ponudu treba platiti dvostruko više...
Vidi originalni članak

Za 700 kuna gosti će slaviti u odvojenom dijelu dvorane i služit će ih posebni konobari. Stol za sjedenje može se zakupiti i u običnom dijelu dvorane, a to će stajati sto kuna više od dočeka na kojem treba jesti stojeći.

- Stolovi su za pet do 12 ljudi, a parovima preporučujemo rezervaciju stola za stajanje ili će morati s nekim sjediti. VIP gosti i ostali imaju isti meni te neograničenu konzumaciju hrane i pića - rekli su u Globusu.

Na istoku Hrvatske, u belomanastirskom hotelu Patria, doček Nove godine uz tamburaše stoji 270 kuna, a za djecu do 10 godina je besplatno. U obližnjoj Suzi, u Piroš čizmi, 250 kuna stoji večera koju priprema Robert Pinto, jedan od najpopularnijih kuhara na istoku Hrvatske.

Ogulinski hotel Frankopan za 190 kuna nudi večeru u sedam sljedova i zdravicu uz pjenušac u ponoć.

U zadarskoj dvorani Višnjik organiziraju “novogodišnje katastrofalno vjenčanje”. Karnevalski lik Eleonora Kokot udaje se za Mojmira Guzala, no pošlo je po zlu... Što, vidjet će gosti koji plate 160 kuna za stajanje ili 280 kuna za sjedenje. Obavezne su upadljive leptir-mašne, odnosno haljine s velikim broševima.

Mnogi naši gradovi organiziraju koncerte na trgovima. Na doček na otvorenom može se i u Budimpeštu. Bravo putovanja za 250 kuna nude prijevoz busom i razgledavanje grada, a slavi se pod vedrim nebom.     

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tsubasa Ozora 25.12.2014.

    svatko po svom guštu ili mogućnostima..

  • ivič 25.12.2014.

    pa to su cjene u to bi trebalo iči nočenje velnes itdcjene su prenapuhane!

  • Kastelanin34 12.12.2014.

    Novu cu docekat doma u krugu obitelji.Sampanjca,spize,kolaca,vina,mali vatromet u ponoc i di ces bolje od toga. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare