To je to što me zanima!

Radijska frekvencije se plaća i za prijenosne fiskalne blagajne

U Hakom-u tvrde da je prijenosna fiskalna blagajna uređaj koji prijenos podataka obavlja putem javne mreže pokretnih komunikacija, te koristi radijske frekvencije
Vidi originalni članak

Pitanje: Naplaćuju mi radijsku frekvenciju za moju fiskalnu blagajnu. Kakve veze ima radijska frekvencija s fiskalnom blagajnom?

Odgovor: U Hakom-u tvrde da je mini prijenosna fiskalna blagajna uređaj koji prijenos podataka obavlja putem javne mreže pokretnih komunikacija, odnosno koristi radijske frekvencije. Prema Pravilniku o plaćanju naknada za pravo uporabe adresa, brojeva i radiofrekvencijskog spektra, visina naknade za svaku krajnju radijsku postaju u javnoj mreži pokretnih komunikacija (koja je u ovom slučaju u pretplatničkom sustavu plaćanja usluge) iznosi 60 kuna na godinu, odnosno 5 kn na mjesec.

Prevareni ste ili ne znate riješiti neki problem? javite se na 0800 242424, ili e-mail: potrosac@24sata.hr

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zenga2 07.02.2014.

    U ovakovojv državi sve se naplaćuje ćak i kiša koja pada .Zamislite korištenje radijska frekvencije, koju proizvodi vaš uređaj i šalje to kroz nazovimo to zrak.Tu frekevnciju je proizveo vaš uređaj bez obzira koji, bezžična fiskalna blagajna, radio stanica, mobitel, telekomandni radio uređaj i sl. i vi mora te platiti to što taj signal prolazi kroz zrak.Samo u idiotskim državama kao naša je to moguće.Kao da vam gradski vodovod naplati korištenje zemlje u koju su ukopane vodovodne cijevi. Otimanje novca na sve moguće načine.

  • NEmigrantima 06.02.2014.

    kako nam mogu naplaćivati radijsku frekvenciju i to u iznosu u kojem naplaćuju, a korisnici mobitela na bonove su toga oslobođenji, nikako nije pošteno ...

  • vekizveki 06.02.2014.

    Prebaciti sistem na IC.

Komentiraj...
Vidi sve komentare