To je to što me zanima!

Rubrika Potrošač na 24sata.hr: Vaše mjesto za sve odgovore!

Želite znati čim više o svojim potrošačkim pravima? Želite znati gdje su namirnice najjeftinije, kako se žaliti na neku odluku ili znati koji je sastav nekog proizvoda?
Vidi originalni članak

Dobrodošli u novu rubriku portala 24sata.hr – PotrošačNakon 4,5 godine postojanja na hrvatskom internetskom tržištu, donesena je odluka o pripajanju stranice Pametna kuna rubrici Potrošač portala 24sata.hr, koja je nastala kao ekstenzija istoimene rubrike u tiskanom izdanju 24sata. U Potrošaču ćemo svakodnevno obrađivati i objavljivati teme koje se tiču potrošačkih prava, pitanja osobnih financija te donositi odgovore i savjete raznih stručnjaka. Za vas istražujemo sljedeće teme: 

  • teme koje se tiču potrošačkih prava, 
  • testiramo pojedine proizvode, 
  • donosimo savjete za kupovinu, 
  • preglede cijena i ponude
  • otkrivamo sve tajne deklaracije
  • i mnogo drugih stvari!

Svaki dan nove i provjerene informacije

Rubriku Potrošač osim na internetu svaki dan možete pronaći i u tiskanom izdanju 24sata, gdje vam u suradnji s brojnim stručnjacima iz potrošačkih udruga, pravnim i financijskim savjetnicima, nutricionistima i dr. donosimo provjereno najbolje i najtočnije informacije. Sukladno tome najmanje jedan put mjesečno dosad smo za vas testirali proizvode poput: 

  • mlijeka, 
  • kruha, 
  • suhomesnatih proizvoda, 
  • meda, 
  • maslinovog ulja 
  • ali i neprehrambenih proizvoda poput naočala i dr. 

Testiranja za naše čitatelje provode certificirani laboratoriji kao što su: Centar za kontrolu namirnica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, Laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Institut Ruđer Bošković i dr.  

Slušamo vas - naše čitatelje!

Želimo ostvariti i suradnju s najvažnijim dijelom naše rubrike - vama, čitateljima koji kroz svoje sugestije i pitanja za naše stručnjake možete pomoći u usavršavanju najboljeg potrošačkog sadržaja u Hrvatskoj. Nadamo se da ćete ovdje pronaći sve što vas zanima, a ako imate pitanja na koja vam možemo pomoći pronaći odgovor, javite nam se na potrosac@24sata.hr

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ludzbunjen 30.09.2014.

    3.1. 2014. sklopio sam ugovor s evo tv za korištenje besplatnog paketa" evotv Božić 2013. nakon 30.06.2014. nisam mogao pristupiti ni jednom kanalu iz paketa, pa sam zaključio da je moje pravo isteklo. međutim, dobivam račun od evo tv za 07. mj.p aonda i za 08. mj.na moju reakciju odgovor je da uputim prigovor povjerenstvu za pritužbe... pri hr. pošti. dakle kadija te tuži , kadija te sudi. i, naravno, od povjerenstva dobijem odgovor da sam dužan platiti dospjele račune, jer sam potpisao " opće uvjete poslovanja...." i upućuju me da se mogu žaliti hr. regulatornoj agenciji za mrežne djelatnost.... dakle, opet novom kadiji. molim vaš stav o ovom pitanju! poz.

  • marinkokuzman 11.08.2013.

    Na OMV benzinskoj platim cigarete 16.50 iako ima markicu od 16.00 kn ,a na jednom od kioska onoliko koliko je na markici-netko nekoga krade ! A za sve je zaslužan naš min. LINIĆ !

  • NOVI BUBI 11.08.2013.

    sve u svemu je jadno u ovoj nasoj hrvatskoj, ponajprije sto se tice samog poslovanja i samih poslodavaca- tocnije : dodes u ducan po neke stvari koje ti trebaju( npr. povrce i voce) i sad ti neke prodavacice nude - NE ZATO STO TO ONE HOCU VEC ZATO STO DRUGI NALAZU- tam nekakve proizvode od ,,te firme,, mogu ih jedino time gadati a ne da bi kupila, druga stvar da je standard bolji i da su nam svima primanja veca (da ti ne moras misliti na kraju mjeseca jel bus imal dosta za kruh i mlijeko i ostalo osnovno sto ti treba)pa tam sirote trgovkinje uvijek naje....pitam se sto rade gospoda u marketingu(trebali bi unaprijedivati prodaju-zar ne???) kad i trgovci moraju aktivno nuditi te proizvode, a imaju koliko vecu placu od njih, pa dode mi da eksplodiram i tam sve podavim, a opet nije ni trgovcima lako da ih vise plate i vise cijene to bi drugacije funkcioniralo-zar ne?? a ne pred svima oprati blagajnicu sto nema cijene na nekom proizvodu.... sto napraviti tada tim nadredenima kome ih tuziti(mozda upravi vodovoda) kad tak brutalno izvrijedaju svoje zaposlenike i od njih ocekuju savrsenstvo - ko je tu lud, jel postoji netko ko takve spusta na zemljicu????

Komentiraj...
Vidi sve komentare