To je to što me zanima!

Vino tjedna je Postup 2010. koji miriši po rogaču i čokoladi

Ovom plavcu s Pelješca ocjenjivači Vinskih zvijezda dodijelili su četiri zvjezdice i titulu vina tjedna. Butelja je 95 kuna. Bio je u konkurenciji s još tri vina...
Vidi originalni članak

Stasito, puno, toplo, kompleksno vino, s aromama crnog voća, čokolade, rogača i malo dima te izraženijim taninom je Postup Donja Banda 2010. vinarije u sklopu tvrtke Istravino. Ovom plavcu s Pelješca ocjenjivači Vinskih zvijezda dodijelili su četiri zvjezdice i titulu vina tjedna. Butelja je 95 kuna. 

Preostala tri vina u ovotjednoj konkurenciji dobila su tri zvjezdice. Šemberov Rajnski rizling MMXI (2011.) spada u kategoriju takozvanih narančastih vina, odnosno bijelih koja se rade tehnologijom za proizvodnju crnih. Izvrsno kremasto i svježe vino u vinoteci PZ Dropi stoji 170 kuna. Jako je fin i Krauthaker Chardonnay Rosenberg 2012. Bogato vino snažnog tijela stoji 75 kuna, a razigran, lepršav i pjenušav talijanski prosecco Astoria ‘013 Cuvée Tenuta Val de Brun je u Roto Dinamicu 87 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • El Tractor 24.03.2015.

    Vino je vino, domaće još bolje!

  • Marly 17.03.2015.

    Postup je zaista odlično vino, ali meni je ipak Dingač od crnih vina bolji, a od bijelih Žlahtina

  • UNPROFOR 13.03.2015.

    Narućio ja bocu Postupa u Biogradu . Nikada se nisam više onemoćao digao iza stola nego tada , pa sam skršio samo pola litre !

Komentiraj...
Vidi sve komentare