To je to što me zanima!

Predstavljena ljetna kolekcija naočala Ghetaldus optike

Očaravajući ljetni modeli Max Mare, Mykite, Fendija, Cutler and Grossa, Tommy Hilfigera, Tom Forda, Dsquared2
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je u prekrasnom prostoru Ghetaldusove optike u Ban centru predstavljena nova kolekcija naočala za ljeto 2015. godine. Riječ je o modelima poznatih brendova koji pršte svježinom i modernim dizajnom. Max Mara, Mykita, Tom Ford, Fendi, Tommy Hilfiger, Cutler and Gross, Tom Ford, Dsquared2 samo su neki od brendova predstavljenih danas, a ovi očaravajući modeli mogu se pronaći u Ghetaldusovim optikama diljem Hrvatske.

S prvim danima proljeća, dolazi vrijeme za odabir neophodnih modnih detalja za šetnje i ispijanje kave – sunčanih naočala. No, naočale nisu samo modni dodatak – važno je uvijek imati na umu da one itekako mogu utjecati na naše zdravlje te je stoga izuzetno važno da odaberemo naočale kvalitetne izrade i dobrih stakala. U prekrasnom prostoru Ghetaldusove optike u Ban centru predstavljena je kolekcija sunčanih naočala za ljeto 2015. godine koje su oduševile i Ninu Badrić, ovogodišnje zaštitno lice Ghetaldusa. Bilo da ste više skloni Max Marinim ženstvenim modelima, Fendijevom glamuru, eleganciji Tom Forda ili pak provokativnom stilu brenda Dsquared2, u Ghetaldusovim optikama diljem Hrvatske zasigurno ćete pronaći model koji vam odgovara.

Ghetaldus je hrvatska optika koja je rasla generacijama i koja je u posljednjih 58 godina postojanja domaćem svijetu optike donijela mnoge modne novitete. U svih 78 optičkih i oftalmološko-optičkih centara diljem Hrvatske, Ghetaldus je uvijek donosio tehnološke ali i modne novitete, uvijek prateći najnovije trendove u svijetu optike i oftalmologije te pružajući vrhunsku uslugu i kvalitetu.

Idi na 24sata