To je to što me zanima!

Pridružite se humanitarnom danu Darujmo srce

Dana 11. travnja Udruga Weglow u svojim prostorima, Velesajam paviljon 14 ulaz jug 4, organizira humanitarni dan pod nazivom Darujmo srce kojim pomaže beskućnicima
Vidi originalni članak

U 19:00 sati humanitarni dan Darujmo srce počinje predavanjem  gospodina Mile Mrvalja i tajnice udruge Ulični suputnik Margarete Vrban o životu i problemima beskućnika u Zagrebu.

Udruga Ulični suputnik - udruga koja pomaže u resocijalizaciji beskućnika. Glavni projekti udruge su časopis Ulične svjetiljke te dnevni boravak beskućnika. Dnevni boravak je zamišljen kao mjesto na kojem bi beskućnici bili u mogućnosti primiti pomoć socijalnog radnika, psihologa ili se podružiti uz kavu. Mjesto na kojem bi ih se uz pomoć volontera pokušavalo integrirati natrag u društvo, dok prodaja časopisa Ulične svjetiljke osiguravaju posao mnogim beskučnicima u Zagrebu, Rijeci, Vinkovcima i Zadru.

Gospodin Mile Mrvalj, javnosti poznat i kao jedan od rijetkih koji su pobjedili birokraciju i nakon godina muke postao vlasnik osobne iskaznice, također se bavi i doborotvornim radom u raznim udrugama te na taj način širi svijest o problemima beskućnika.

U 21:00 sat pridružite se koncertu Tribal Jam Orchestra koji će Vas rasplesati vatrenim ritmovima Afrike i na kraju opustiti glazbom za meditaciju.

Preporučene donacije za predavanje i koncert – 10kn

Za sve koji nisu u mogućnosti prisustvovati predavanju ili koncertu, od 12:00 sati pa nadalje, naši će volonteri u prostorima Udruge Weglow uz čaj, grickalice i druženje primati Vaše donacije. Dobrodošlo je sve, hrana, kozmetika, odjeća  ili novčane donacije. Sve prikupljene donacije namjenjene su korisnicima udruge Ulični suputnik.

Idi na 24sata