To je to što me zanima!

Prijavi se na Make up radionicu powered by Budi.IN&Callegari

Želite saznati najbolje beauty trikove profesionalnih vizažista? Prijavite se na make up radionicu koju organiziraju Budi.IN&Callegari u Zagrebu, Rijeci i Splitu 18.4.!
Vidi originalni članak

Zanima vas  kako dnevni look transformirati u večernji? Kako istaknuti oči? Kako vizualno povećati usne? Odgovore na ta, ali i mnoga druga beauty pitanja otkrit će vam tri poznate vizažistice na make up radionicama koje će se 18. travnja od 10 - 13 sati održati u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Kako se prijaviti na radionicu? 

U periodu od 2. do 14. travnja ispuni obrazac na portalu Budi.IN i odaberite  u kojem gradu  želiš sudjelovati na radionici. Na mail ćete dobiti potvrdu o rezervaciji, a uplatu je potrebno izvršiti do 17. travnja. 

Cijena radionice iznosi 250 kuna. 

Radionice se u sva tri grada održavaju od 10 - 13 sati. U Zagrebu ćete se družiti s vizažisticom Kristinom Hošnjak, u Rijeci sa Slobodankom Dubaić, a u Splitu s vizažisticom Miom Josipović Zekić.

Na radionici ćete naučiti kako dnevni look transformirati u večernji, kako odabrati idealne nijanse vašem tenu te kako ih kombinirati, kako istaknuti oči i lice i još mnogo toga...

O školi Callegari

Škola Callegari - talijanska škola mode i dizajna jedna je od prvih škola koja je u svoju obrazovnu ponudu uvrstila program obrazovanja za vizažista i prva koja je ponudila globalnu viziju ove profesije kroz kompletnu edukaciju.

Pozitivno i poticajno ozračje, kontinuirana praktična nastava u učionici i izvan nje koju izvode poznati afirmirani stručnjaci s područja modne, filmske i kazališne šminke omogućuju razvoj kompetencija potrebnih za trenutno zapošljavanje u različitim područjima ljepote i umjetnosti.

Voditeljice programa s Krisina Hošnjak, Mia Josipović Zlakić i Slobodanka Dubaić. 

Kristina Hošnjak vizažistica je s bogatim profesionalnim iskustvom ostvarenim kroz angažman na mnogobrojnim modnim revijama u sklopu najznačajnijih modnih događanja - Cro A Porter, Fashion.hr, Fashion Week... Mia Josipović Zekić glavni je predavač programa za vizažiste u školi Callegari u Splitu. Po završetku prestižne milanske škole za make up artista karijeru je nastavila graditi radeći na raznim editorijalima, modnim događanjima te kazališnim i filmskim setovima. Slobodanka Dubaić je profesionalna vizažistica s bogatim iskustvom ostvarenim kroz sudjelovanje na najvažnijim domaćim i regionalnim modnim i drugima događanjima poput izbora za Miss Hrvatske, Miss Universe....

Zato ne propustite priliku naučiti nešto od ovih poznatih vizažistica i prijavite se na Budi.IN&Callegari make up radionicu 18. travnja!

Idi na 24sata