To je to što me zanima!

Prijavi se na nagradni natječaj i osvoji pelete za grijanje!

Kao ekološki osvještena tvrtka, LADIĆ-VIT d.o.o. godinama razvija i promovira ekološko prihvatljiv život i poslovanje pod brandom biogrijanje.hr
Vidi originalni članak

Kao ekološki osvještena tvrtka, LADIĆ-VIT d.o.o. godinama razvija i promovira ekološko prihvatljiv život i poslovanje pod brandom biogrijanje.hr

Vezano uz temu održivog poslovanja, posebna divizija unutar tvrtke bavi se i razvojem prirodnog grijanja eg. „natural heating“ na drva, pelete, briket i sječiku.

Ekološko usmjerenje, kao jednu od strateških odrednica tvrke, prepoznali su i današnji partneri iz Piazzette, Montegrappe, (Italija), Biodoma (Slovenija) i Mage (Slovačka) izborom tvrtke za prodaju, distribuciju, servisiranje i održavanje  svojih proizvoda na području Republike Hrvatske.

SVE ZA VAS“ je glavna odrednica naše tvrtke koja se sastoji od:

• Prodaje naših proizvoda,
• Isporuku kupljenih proizvoda na kućnu adresu,
• Puštanje u pogon (uvijet za garanciju i dugotrajan rad),
• Godišnji servis, i
• Dostava pogonskog gorivan na adresu (prema želji).

Izbor je na vama, sve ostalo prepustite nama!

U današnja užurbana vremena, slobodno vrijeme zasigurno želite posvetiti sebi i svojoj obitelji, a ne za traganjem gdje i kako doći do energenta za grijanje. Tu uskačemo mi, te kroz kompletnu uslugu štedimo Vaše vrijeme i novac, te Vas rješavamo briga o nabavci i dostavi peleta za vaše kamine, peći ili kotlove.

Biogrijanje tako osim usluga ugradnje, održavanja i servisiranja, nudi i mogućnost kupnje i dostave peleta na Vaš kućni prag! I to je to, sve na jednom mjestu, za Vaš maksimalni komfor!

Saloni

Posjetite nas u našim salonima u Zagrebu na adresi I Resnik 38, i u Čakovcu na adresi Industrijska 44, Pribislavec, te na našim web stranicama www.biogrijanje.hr.

Prijavi se na nagradni natječaj i osvoji pelete za grijanje!

Stižu nam hladnija vremena, a peleti su idealan ogrijev da u vašem domu bude fino i toplo. Osim što smo ekološki osvješteni, znamo i da svaka kuna koja ostane u novčaniku stvara veliki osmijeh na licima, pa stoga Biogrijanje.hr pokreće nagradni natječaj u kojem će 5 sretnih natjecatelja moći osvojiti po 200 kg peleta! Budite kreativni i napišite nam zašto baš vi trebate osvojiti nagradu!

Na nagradni natječaj možeš se prijaviti ovdje.


Idi na 24sata