To je to što me zanima!

Prijavi se na turnir u stolnom nogometu i osvoji 20,000 kuna

Cage Ball Barba, Pan i 24sata pozivaju te na prvi turnir parova u stolnom nogometu od kartona. Ne propusti priliku za zabavu i osvoji 20,000 kuna. Prijave traju još samo danas.
Vidi originalni članak

Malonogometni klub Cage Ball Barba od 01. do 10. lipnja organizira prvi turnir parova u stolnom nogomet od kartona. Turnir će se održavati u čak 300 kafića na području Slavonije i Baranje. Prijave traju još samo danas stoga požurite i ne propustite ovu jedinstvenu priliku za odličnu zabavu u vašem omiljenom kafiću. 

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni članovi  malonogometnog kluba Cage Ball Barba, ukoliko slučajno niste član kluba, a voljeli biste se okušati u natjecanju, učlaniti se možete u svakom od 300 kafića koji sudjeluju u turniru. Popis kafića nalazi se na linku. Članom malonogometnog kluba možete postati na način da ispunite upitnik i platite godišnju članarinu od 20,00 kuna. Učlanjivanjem članovi nemaju nikakve daljnje obaveze i davanja. Prijavite se u paru, još samo danas, i pokažite svima tko je najbolji stolno nogometni par u Slavoniji i Baranji. 

Prvi turniri počinju već sutra stoga ne propustite zabavu uz nogomet i Pan te se pripremite za Svjetsko prvenstvo sa stilom. Turniri u kafićima igrat će se po Bergerovom principu, dakle svaki tim igrat će sa svakim na dvije dobivene utakmice do 9 golova. Pobjednici kafića izravno se plasiraju u veliki finalni turnir koji će se održati 12. lipnja na bazenu Belišće. Za sve pobjednike i drugoplasirane osigurane su Panove prigodne nagrade.

Finalni turnir održat će se na atraktivnoj lokaciji bazena Belišće 12. lipnja uz prigodni zabavni program te bogatu ponudu jela i pića. Finalni turnir započet će izvlačenjem parova, a igrat će se po principu Knock out sistemu do dobivanja konačnog pobjednika. Pobjednik finalnog turnira osvojit će glavnu nagradu u iznosu od 20,000 kuna.

Još jednom vas pozivamo da provjerite je li vaš omiljeni kafić na popisu kafića koji sudjeluju u turniru te se u paru prijavite na ovo jedinstveno natjecanje. Zabava uz prijatelje, Pan i stolni nogomet definitivno neće izostati, a oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade. 20,000 kn čeka vas na dohvat ruke, pokažite svima da ste najbolji u regiji i budite pobjednicima ovog jedinstvenog turnira. Više informacija potražite na www.kartonplay.com.

Pokrovitelj turnira je Pan, a događaj medijski pokriva 24sata.

Idi na 24sata