To je to što me zanima!

Prijavite se na make up radionicu i naučite se šminkati

Portal Budi.IN i make up akademija Ministry of beauty organiziraju radionicu šminkanja koja će se održati 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty.
Vidi originalni članak

Kako savršeno nanijeti podlogu? Može li svaka žena nositi tamni ruž? Kako istaknuti oči i usne u isto vrijeme? Odgovore na ta, ali i mnoga druga beauty pitanja dat će ti poznata vizažistica Silva Stojanović koja će vas naučiti kako brzo i jednostavno kreirati dva atraktivna jesenska looka na jesenskoj make up radionici.

Kako se prijaviti na radionicu?

U periodu od 3. studenog do 18. studenog ispuni obrazac ispod članka na portalu Budi.IN, a na mail ćete dobiti potvrdu o rezervaciji s potrebnim podacima za uplatu. Radionice je potrebno uplatiti do 20. studenog.

O make up radionici 

Radionice će se održavati 22. studenog u prostorima akademije Ministty of beauty, Varšavska 14, Zagreb.

Raspored radionica: 

- dnevni look (od 10 - 13h)

- večernji look (od 14 - 17h)

Cijena svake pojedine radionice je 250 kuna (PDV uključen).

O Silvi Stojanović

Silva Stojanović, make up and hair artist, educirana je na Fleurimon Ecole de Maquillage Professionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/markentiškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču. Od brojnih projekta istakla bi video spot  Robbie Williams - "Lovelight"  te reklamu s glumicom Zhang Ziyi, proslavljenom u filmu "Tigar i zmaj".

Dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauschka dekorativne kozmetike. Tu započinje rad one-on-one s klijenticama te svoje djelovanje širi interaktivnim radionicama, indivindualnim edukacijama i corporate image consultingom. Piše kolumne najprije za Sheportal.net, a potom za Zdravu kravu.hr i Budi.in. Snimila je video prilog u 4 nastavka "Mala škola šminkanja".

2009.godine osnovala je s Borisom Čavlinom Make up školu u Zagrebu "MINISTRY OF BEAUTY" gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up .

Idi na 24sata