To je to što me zanima!

Prijavite se za sushi akademiju u Akamaru japanskom restoranu!

Sushi akademija pod vodstvom chefa Roberta Horvata puna je zainteresiranih polaznika koji žele naučiti sve tajne pripreme ove japanske delicije
Vidi originalni članak

Sushi akademija nastavila se i u subotu, 8.studenog, u Akamaru japanskom restoranu u Bogovićevoj 3 u Zagrebu. Akademija je započela atraktivnim gong performansom kojeg je izveo  Prema Vama centar, na gongovima koji su dio japanske tradicije.

Svake subote na sushi akademiji sudjeluju, između ostalih, i brojne poznate osobe. Tako su se pripremi sushija učili  i Željko Krušlin Kruška i njegova supruga, te radijska voditeljica Irina Čulinović

Akademija u trajanju od 4 sata svake subote od 09:00 do 13:00h košta 300kn. A nakon polaganja akademije u ruke dobijete i certifikat i poklon – sushi box sa svim sastojcima za pripremu sushija. 

S obzirom da se termini za sushi radionicu popunjavaju brzinom svjetlosti i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Sushi Akademiju na mail akademija@akamaru.hr ili telefonom na 01/5635 483 ili 099/2478 049. Ljubitelji sushija to mogu učiniti i osobno dolaskom u Akamaru restoran u Bogovićevoj 3, svaki dan od 10:00 do 22:00h. 

Cjelokupni doživljaj Sushi Akademije, japanske kulture i gastronomije događa se pod pokroviteljstvom ASIAN CASH & CARRY  (Ivanićgradska 33 , Zagreb), koji je iz svog širokog asortimana i ponude osigurao sve potrebne  namirnice za polaznike.

Sljedeća sushi akademija u Akamaru restoranu, na redu je 15.studenog 2014. 

Vidimo se!

Idi na 24sata