To je to što me zanima!

Pripremite se za državnu maturu i upišite željeni fakultet

24sata i Algebra pripremili su maturantima seriju izdanja koja donosi primjere zadataka, rješenja i objašnjenja iz hrvatskog i engleskog jezika te matematike
Vidi originalni članak

Završetak školovanja prilično je stresan period za većinu maturanata. Tako je doduše i u drugim razdobljima života kada zatvaramo neko poglavlje i krećemo u nešto novo i nepoznato, bez obzira koliko to pozitivno bilo. 

Dodatni izvor stresa za maturante predstavlja i činjenica da uz redovne učeničke obveze trebaju položiti državnu maturu i prijemne ispite za pojedine fakultete, a učenici strukovnih škola uz to izraditi i obraniti završni rad. I to sve treba učiniti sa što boljim uspjehom!

Kako bismo pomogli maturantima, u suradnji s Algebrom donosimo seriju izdanja za pripremu ispita državne mature

Serija sadržava tipske zadatke prošlih ispita iz hrvatskog i engleskog jezika te matematike, koji su odabrani od strane vodećih profesora, a uključuju i rješenja, postupke te objašnjenja zadataka.

Ne propustite ovu seriju izdanja za trenutnog ili budućeg maturanta i osigurajte im upis na željeni fakultet! 

Izdanja potražite u prodaji od:
01.02.2014. - Hrvatski jezik na državnoj maturi (80 stranica)
08.02.2014. - Engleski jezik na državnoj maturi (80 stranica)
15.02.2014. - Matematika na državnoj maturi (120 stranica)

Svaka knjižica bit će dostupna tri tjedna od početka prodaje, a moći će se kupiti na kioscima, u poštanskim uredima i na Mondo Internet Supershopu, za samo 14,90 kn!

Ponudu novih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kamičko 17.02.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare