To je to što me zanima!

Pripremite vaše mališane za školu uz savjete Pametne kune

Priprema djece za školu ne predstavlja nimalo lak roditeljski zadatak. Dijete treba usmjeravati i na vrijeme ga upoznati s pravilima života i rada u školi
Vidi originalni članak

Bliži se prvi dan škole vašeg mališana? Vrijeme je da započnete s pripremama kako ni vama ni vašem djetetu to ne bi predstavljalo preveliki stres. Donosimo vam niz savjeta i korisnih informacija kako pomoći vašem mališanu i pripremiti ga za školske dane. Roditelji se susreću s mnogim problemima, od sve te školske opreme, odjeće, preko torbe, bilježnica i olovaka, koje treba financirati, do školske prehrane i usvajanja radnih navika samoj djeci.

Pametna kuna u posebnom je specijalu za vas pripremila savjete kako izbjeći visoke troškove. Ponekad je bolje novac uložiti u izvanškolske aktivnosti djeteta i razvijati njegove motoričke sposobnosti ili otkriti njegov talent, nego stvari za školu plaćati skuplje, jer su one ionako potrošna roba.

Obradili smo i teme poput zdrave i kvalitetne prehrane na školskim hodnicima i alternativnih metoda učenja. Uz naše savjete vaše će brige biti manje stoga redovito pratite što smo vas pripremili!

Idi na 24sata