To je to što me zanima!

Pripremite zdrave i hranjive obroke za vaše najmlađe!

U četvrtak ne propustite 24sata i besplatni prilog "Priroda liječi" i saznajte kako pripremiti zdrave obroke za najmlađe od sezonskog voća i povrća.
Vidi originalni članak

Nutricionisti su izabrali pet najboljih kašica za bebe, koje sadržavaju sve hranjive tvari, minerale i vitamine potrebne za zdravlje malog organizma. Sve što je za njih potrebno krije se nadovat ruke, u obilju sezonskog voća i povrća.

Ovog četvrtka vam u novom broju priloga također otkrivamo sve o čudotvornom nevenu,te kako sami brzo i jednostavno možete napraviti ljekoviti čaj, ulje, mast ili tinkturu od nevena.

Otkrivamo sve o svetoj peruanskoj biljci steviji, prirodnom zaslađivaču koji je nekoliko stotina puta slađi od šećera, a nema štetnih posljedica na zdravlje. Idealan je za dijabetičare i sve koji su na dijeti. Posjetili smo uzgajivača stevije pokraj Velike Gorice, na čijim poljima je 17.000 sadnica.

U prilogu Priroda liječi donosimo i recepte za  prirodne pripravke koji će regenerirati i osvježiti kožu ako vam se ipak dogodilo da neoprezno izgorite na suncu.

U četvrtak na svim kioscima potražite svoj primjerak 24sata i besplatni prilog "Priroda liječi" 

Idi na 24sata