To je to što me zanima!

Probudite svoj unutrašnji sjaj i pripremite se za sunce

Koža kosa i nokti su ogledalo općeg stanja organizma. Umorna koža, lomljivi nokti i kosa bez sjaja vidljivi su znakovi lošeg zdravstvenog stanja našeg organizma.
Vidi originalni članak

Najčešći uzroci su nedostatak nužnih hranjivih tvari u lošoj i neuravnoteženoj prehrani, stres, bolesti, trudnoća i pušenje. Kako bi postigli zdravlje, ljepotu i sjaj kože, kose i noktiju potrebna im je njega iznutra.

MiVita koža kosa nokti je visokokvalitetan farmaceutski proizvod koji sadrži vitamine i minerale zaslužne za zdrav i njegovan izgled.

Proizvod MiVita koža kosa nokti jedinstven je po svom sastavu jer sadrži 18 visoko doziranih djelatnih komponenti u jednoj kapsuli koje u potpunosti osiguravaju dnevne potrebe. To su prirodni, dokazano učinkoviti i visoko iskoristivi oblici nutrijenata važni za zdrav i njegovan izgled:

  • Vitamini B kompleks, C, E i beta karoten
  • Cink, željezo, bakar, mangan, selen i jod    
  • MSM kompleks bogat sumporom

Djelujući iznutra, proizvod MiVita koža kosa nokti osigurava:

  • Zdravu i blistavu kožu - Vitamini B2, B3, C, beta karoten, te jod i cink doprinose održavanju normalne kože. Visoka doza beta karotena je zaslužna za kvalitetnu pripremu kože za sunce!
  • Čvrstu i sjajnu kosu - Biotin, selen i cink doprinose održavanju normalne kose. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.
  • Lijepe i nelomljive nokte - Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdravih noktiju.

30 dnevni program za zdravlje i  ljepotu 

Najbolju njegu iznutra za vašu kožu, kosu i nokte osigurajte 30 dnevnim programom za zdravlje i ljepotu. Jedna  kapsula  na  dan je  doza  koja  osigurava  sve  vitamine,  mikro i makroelemente potrebne za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. 30 dana je potrebno za potpunu njegu iznutra.

Za njegu iznutra koristite MiVita koža kosa nokti.

Prizvod MiVita koža kosa nokti potražite u svim ljekarnama.

Idi na 24sata