To je to što me zanima!

Pročitajte koji prirodni sastojci mogu pomoći u uklanjanju akni

Svježa i prirodna BIOMEDIS Regenerativna krema sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez umjetnih aditiva i konzervansa
Vidi originalni članak

Svježi i prirodni sastojci koji se nalaze u BIOMEDIS prirodnoj kozmetici pomoći će Vam pri rješavanju problema nečistog i masnog tena sklonog aknama te vam pružiti meku i glatku kožu kakvu ste oduvijek željeli. BIOMEDIS Regenerativna krema sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom neće začepiti Vaše pore već će djelovati protuupalno i umirujuće te vas riješiti neželjenog sjaja i masne kože. 8 od 10 osoba su izjavili da su im ovi proizvodi jako pomogli pri rješavanju problema sa kožom unutar 10 dana, a na sve BIOMEDIS proizvode imate Garanciju zadovoljstva.

BIOMEDIS Regenerativna krema 

Svježa i prirodna BIOMEDIS Regenerativna krema sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez umjetnih aditiva i konzervansa te je prilagođena svim tipovima oštećene i problematične kože. Idealna kao podloga za šminku.

• Za njegu oštećene i problematične kože 

• Pomaže pri regeneraciji stanica kože te blagotvorno djeluje na problematičnu kožu te doprinosi zdravijem izgledu kože

• Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje

• Sadrži ¸zeolit i polifenol, prirodne antioksidante koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenje proteina i uljnih stuktura kojima je koža bogata te reguliraju ph kože

• Pomaže pri jačanju kapilara, regulira apsorpciju 

• Hidratizira i omekšava kožu

• Aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žljezda i poboljšava mikrocirkulaciju

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 140 godina.

U BIOMEDIS ponudi još imate Dnevnu kremu, Noćnu kremu, Kremu protiv bora, Mlijeko za čišćenje i skidanje šminke, Hidratantno mlijeko za tijelo i Uljni losion za sunčanje (idealan za solarij jer potiče tamnjenje i hidratizira kožu). Cjelokupnu ponudu svježe prirodne kozmetike možete vidjeti na www.biomedis.eu.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu. Dostava je unutar 24-48h i potpuno je besplatna. Cijene u ljekarnama i na našoj službenoj web stranici su iste. Svježe prirodne proizvode BIOmedis možete potražiti u ljekarnama Mandis Pharm i Joukhadar. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE. Za više informacija nazovite na 098 323 164.

Pratite nas na Facebooku.

Idi na 24sata