To je to što me zanima!

Profi partner za profesionalce koji se bave gradnjom

Sve za investitore, izvođače suhe gradnje, soboslikare, kreamičare, zidare, žbukere, krovopokrivače, izolatere i hobby majstore
Vidi originalni članak

MD profil baucentar isprofilirao se u trgovački lanac, koji predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera, prvenstveno za izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, kao i hobby majstore. Sve što je potrebno za gradilište, od osnovnih materijala do alata i pribora, sve to može Vam ponuditi ovaj hrvatski građevinski profi lanac. Na jednom mjestu pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, žbuka i fasada, izolacija, vrata i prozora, podnih i zidnih obloga, keramike, sanitarija i alata. Velike količine svih materijala za svako gradilište biti će na raspolaganju prema Vašim zahtjevima, a za njih ujedno odobravamo i dodatne popuste.

MD profil baucentar zauzima 25% tržišta suhe gradnje

Neprestanim usavršavanjem prodajnog programa upravo zbog izvođača radova uvijek želimo biti korak ispred, te ponuditi najnovije materijale i inovativna rješenja u graditeljstvu. Redovitim održavanjem seminara, u suradnji s renomiranim proizvođačima materijala, želimo osigurati napredak i usavršavanje naših kupaca. Suradnja s isključivo najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim brandovima, kao što su Knauf, Lasselsberger Knauf, Baumit, Rofix, Armstrong, Ursa, Knaufinsulation, Okipor, Nexe, Bramac, Tondach, Gutta i mnogi drugi, osigurava uspjeh na svakom gradilištu. 

Osam poslovnica u Hrvatskoj i dvije u Bosni i Hercegovini

Logistika svih većih prodajnih centara MD profil baucentra, kao u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu i Đakovu, prilagođena je mogućnostima nesmetane i brze kupovine, što je od velike važnosti i vrijedno vremena svakoga majstora. U dogovoru s našim osobljem svoje narudžbe možete uputiti telefonski, putem e-maila i naših web stranica, a Vaši će Vas proizvodi spremno dočekati na utovaru.

Osim navedenih pogodnosti MD profil baucentar ponuditi će Vam savjetovanje o primjeni materijala, dostavu na svako gradilište, ugovorne uvjete uz primjenu MD PROFI CARD kartice, kreditiranje za odgođeno plaćanje za tvrtke i obrtnike, i mnoge druge prednosti, zbog kojih bi se svakako trebali javiti u Vama najbliži prodajni centar.

Više potražite na www.mdprofil.com, upite i ponude zatražite na prodaja@mdprofil.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 8001.

 Vaš MD profil baucentar!

Idi na 24sata