To je to što me zanima!

Proljetni hit za čvrsto tijelo - tretman za oblikovanje tijela

U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita.
Vidi originalni članak

Tretman za neinvazivno oblikovanje tijela stigao je u Polikliniku Sinteza!

U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Radi se o kombiniranoj terapiji laserskom lipolizom, MedContourom i limfnom drenažom. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom pacijentu jedinstven je u Hrvatskoj, a novi tretman odlučila je isprobati i pjevačica Martina Vrbos

Top tretman u području estetske medicine

Redakcija Zdrave Krave posjetila je Polikliniku Sinteza gdje je razgovarala s direktoricom poliklinike dr. Jeannette Gjurić koja nam je otkrila kako je i sama isprobala Med 2 Contour tretman za neinvazivno oblikovanje tijela i uvjerila se u njegovu učinkovitost.

"U Poliklinici Sinteza smo s dolaskom proljeća odlučili ponuditi pacijentima novi tretman za oblikovanje tijela. Osobno sam bila na nekoliko testnih  tretmana, jer nisam željela kupovati medicinski aparat dok se ne uvjerim u njegovu efikasnost. Jako sam zadovoljna s rezultatima, mogu reći da se po tretmanu gubi i do 2,5 centimetra, a nakon pet tretmana, pacijent izgubi čak dva do tri kilograma masnog tkiva. Najveći rezultati postižu se u području trbuha i bedara."

"Broj dolazaka je individualan, ali potrebno je napraviti barem pet tretmana kako bi se vidjeli rezultati. Dolaze nam i muškarci i žene, osobe svih životnih dobi, a sam tretman nema nikakvih štetnih nuspojava. Potrebno je napraviti sedam do deset dana razmaka između svakog tretmana, a važno je napomenuti kako se ovakvi tremani mogu raditi isključivo u poliklinikama", ispričala nam je dr. Jeannette Gjurić.

Kako djeluje Med 2 Contour tretman?

MedContour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100 posto je siguran - potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Ovaj najsuvremeniji uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo. Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

Više na www.poliklinika-sinteza.hr

Idi na 24sata