To je to što me zanima!

Promjenite život uz praktični priručnik slavne Louise L. Hay!

Otkrijte kako promjenom svojih misli postići savršeno zdravlje u bestseleru ”Kako iscijeliti duh i tijelo” ! Potražite ju na kioscima za samo 39,90 kuna!
Vidi originalni članak

“Kako iscijeliti duh i tijelo” jedna je od najprodavanijih i najutjecajnijih knjiga svih vremena jer je preobrazila živote milijuna ljudi. Za tu knjigu ljudi tvrde da je uvelike promijenila njihovu svijest o utjecaju uma na naše zdravlje i blagostanje. Istražujući način na koji nas kontroliraju i uvjetuju ograničavajuće misli, ovo inspirativno djelo približava nas razumijevanju uzroka naših fizičkih bolesti i poremećaja. Otkrijte kako regulirati tlak, poboljšati rad srca ili pak smanjiti depresiju. U knjizi ćete naći popis mnogih psihosomatskih oboljenja te načine njihova rješavanja. Ovaj praktični priručnik za samopomoć prepun je ideja i kreativnih strategija.

Louise L. Hay je predavačica, učiteljica i autorica brojnih bestselera i jedna je od najutjecajnijih osoba na svjetskoj duhovnoj sceni. Njezine su knjige prevedene na 26 jezika i dostupne su u 35 zemalja diljem svijeta.

Ne propustite ovaj bestseler koji je prodan u više od 30 milijuna primjeraka! Knjigu potražite na svim kioscima za nevjerojatnih 39,90 kuna!

Idi na 24sata