To je to što me zanima!

Rezervirajte last minute ljetovanje u Tučepima 2012.

Iskoristite promo period i ostvarite 15% popusta na smještaj u Bluesun hotelu Alga za boravak u periodu od 30.06. do 14.07. 2012.
Vidi originalni članak

Iskoristite PROMO PERIOD i ostvarite 15% popusta na smještaj u  Bluesun hotelu Alga za boravak u periodu do 14.07. 2012.

Rezervirajte već danas, ponuda je limitirana brojem slobodnih soba.

Bluesun hotel Alga - hotel s 4 zvjezdice

Bluesun hotel Alga smješten je u Tučepima, jednoj od najljepših destinacija Makarske rivijere. Udaljen samo nekoliko koraka od najpoznatije tučepske plaže, hotel Alga je idealan za goste koji se prije svega žele zabaviti, upoznati mnoštvo novih ljudi, uživati u raznoraznim sportskim aktivnostima u obližnjem sportskom centru Slatina, ili ići na mnogobrojne izlete.

 Bluesun hotel Alga je prvi put svoja vrata gostima otvorio 1977. godine, a 2003. godine su se izvodile veće renovacije koje su donijele tom Bluesunovu dragulju, koji je najveći u cijeloj Bluesun grupi, četvrtu zvjezdicu. 

Iz godine u godinu hotel Alga povećava svoje standarde i poboljšava kvalitetu, i tako ide ukorak s ostalim destinacijama na Jadranu i Mediteranu, stoga je omiljen izbor među Bluesunovim gostima. 

Hotel Alga ubrzo očekuje i otvaranje novog modernog wellness i spa centra, prvog i jedinog u Tučepima. 

Hotel Alga ima idealnu lokaciju uz plažu i tučepsku šetnicu koja zove na duge šetnje uz more i zalazak sunca.

Više informacija možete pronaći na www.tucepihotelalga.com

Idi na 24sata