To je to što me zanima!

20 000 ugrađenih zubnih implantata u Poliklinici ARENA

O činjenici da je njihova kvaliteta prepoznata svjedoče i brojke iz Poliklinike ARENA, gdje je uspješno ugrađeno već 20 000 zubnih implantata
Vidi originalni članak

Ugradnja zubnog implantata danas predstavlja najmodernije i najtrajnije rješenje u stomatologiji kod nedostatka jednog ili više zuba. Najveća prednost je da nema potrebe za brušenjem susjednih zdravih i neoštećenih zuba kao što je slučaj kod zubne krunice.

O činjenici da je njihova kvaliteta prepoznata svjedoče i brojke iz Poliklinike ARENA, gdje je uspješno ugrađeno već 20 000 zubnih implantata. Razlozi zašto je ovo jedan od najtraženijih zahvata su podjednako i estetski i funkcionalni, a financijski su puno pristupačniji nego što je bio slučaj unatrag nekoliko godina. 

Brend implantata ADIN je svjetski prepoznat po vrhunskoj kvaliteti, a samo u Poliklinici ARENA znak je tisuća zadovoljnih pacijenata. Ukoliko se odlučite na uljepšavanje svojeg osmijeha, njihov stručni tim specijalista vodit će vas kroz cijeli tretman koji, ovisno o stanju kosti u čeljusti, može trajati od 3 do 6 mjeseci. Pomoć 3D CBCT i 2D ortopana na početku specijalisti rade preciznu dijagnostiku i plan terapije. Sam postupak ugradnje implantata traje nekoliko desetaka minuta i obavlja se pod lokalnom anestezijom tako da predstavlja rutinski i gotovo bezbolan zahvat. Trajanje postoperativne faze i oporavka je individualan, ali u većini slučajeva pacijent se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Na zubne implantate se naknadno postavljaju protetski nadomjesci izrađeni u zubnom laboratoriju Poliklinike ARENA, na temelju materijala od kojeg su izrađeni, razlikujemo metal-keramičke i cirkon-keramičke zubne krunice.

U Poliklinici ARENA na sve zubne implantate nudi se doživotna garancija, a ukoliko ste zainteresirani za ugradnju, javite se na 01/6542-655.

Idi na 24sata