To je to što me zanima!

23 godine sportskog duha uz JAKO sportsku opremu

Po razumnoj cijeni i sa naglaskom na osnovno. Ali i kroz naše nove proizvode, ostajemo uvijek vjerni nama i našim korisnicima: Ovo je JAKO. 23 godine sportskog duha
Vidi originalni članak

20 godina se JAKO s posebnom strašću trudi ispuniti želje mnoštva sportaša. S timskom opremom – razvijenom od strane strastvenih sportaša koji točno znaju šta je potrebno jednom današnjem sportašu. U 1989 smo počeli sa opremanjem sportskih ekipa između dvije rijeke, Jagst i Kocher, kako bi izgledali bolje i ljepše, te bili brže usluženi. Danas, JAKO je zastupljen u preko 40 zemalja, sa svojim visoko-kvalitetnim sportskim proizvodima, koji se odlikuju atraktivnim dizajnom i mnoštvom raznih boja i krojeva. I sve to za razumnu cijenu. Budući da smo uvijek bili usmjereni samo na ono što je prikladno za sportaše. Na taj način smo se vodili ranije, a takođe i danas, da svojim kupcima pružimo potpunu uslugu, a takođe i podršku mladim talentima te kroz sponzorstva.
 
Nova kolekcija tjera sportska srca da kucaju brže. Bilo hotelska, trening, natjecanje ili za slobodno vrijeme – među timskim linijama, aktivnom i casual ponudom, svaki natjecatelj može odmah naći ono što traži. Uz još veći izbor boja i kombinacija.
 
Novo razvijeni JAKO-SPORT-TEC-CONCEPT ne samo da pokazuje da je sportska odjeća postigla željenu funkcionalnost, već to tehnološki i dokazuje. Funkcionalni umetci, razvijeni za visoke sportske zahtjeve.
 
ŽIVJETI SPORT. Živjeti dalje našu kulturu i dijeliti je s mnoštvom sportaša, predstavlja veliki izazov, koji stavljamo pred sebe, naše djelatnike i suradnike svaki dan iznova.

Polako se bliži vrijeme darivanja te smo odlučili da svi naši kupci budu nagrađeni sa 15% popusta na cjelokupnu kupovinu. Dovoljno je samo pri završetku kupovine ukucati kod JAKO15 u košarici.
Kod vrijedi do kraja ove godine.

Uvjeti korištenja kupona:

Kupon kod JAKO15 ne može se koristiti u kombinaciji s drugim kuponima niti se odnosi na artikle koji su već sniženi. Kupon se također ne primjenjuje na artikle iz kategorija: Mega, HNK Rijeka, NK Zagreb i Bayer Leverkusen. Ukoliko se unutar košarice bude nalazio jedan od artikala iz gore navedenih kategorija, kupon se neće moći primjeniti.

Idi na 24sata